Webbutbildningar.se

diplomerad expert på att annonsera på Facebook och Instagram

Bli diplomerad expert på att annonsera på Facebook och Instagram

januari 29, 2021 Av Kompetensgruppen

När filteralgoritmerna gjort det väldigt svårt att nå ut gratis, så blir alternativet annonsering. Antingen som komplement eller ersättning. Du har säkert boostat ett och annat inlägg, men känner antagligen att det inte riktigt är värt det, eller att du inte riktigt förstår hur och varför. Du kanske t.o.m. är en ganska van annonsör, men vill sänka konverteringskostnaderna ännu mer. Låt oss göra dig till en diplomerad annonserings-expert!

Gör man fel när man annonserar på Facebook och Instagram så kan det lätt bli precis lika dyrt som när man annonserar i papperstidningen. Så vill vi inte ha det, ptja förutom möjligen Mark Zuckerberg!

Spendera två halvdagar online tillsammans med annonseringsgurun och LunarStorm-grundaren Rickard Eriksson. Ja, han som startade världens första sociala medium.

Förbered dig för en kurs som är handgriplig, ytterst konkret, direkt användbar, kul och väldigt säljfokuserad. Bootcampen handlar lika mycket om vilka emotionella knappar man kan trycka på, såväl som de digitala, för att direkt förbättra resultatet:

Kursen kommer ha betalt sig mångdubbelt efter bara ett par månader. Har du verkligen råd att missa den här möjligheten?


Plats: Cyberrymden
Datum: 9-10 MARS 08:30-12:30 eller 21-22 APRIL 08:30-12:30
Din investering: 6 750 kr exkl. moms

Kickstartpaket utan kostnad!
Ange koden ”KG2021” i rutan övriga noteringar när du bokar så får du ett Kickstartpaket utan kostnad

Gillade du detta? Dela vidare: