Webbutbildningar.se

Oskar Andermo

Bygg din mentala styrka!

april 22, 2020 Av Kompetensgruppen

Ett coaching program för dig som är ledare, entreprenör eller arbetar i en utmanande miljö med snabba förändringar!

Att leda i en digitaliserad värld…

Att vara ledare idag innebär många snabba förändringar. Det går fort. Fortare än någonsin! Att dessutom hinna med livspusslet bidrar för många till stressen. Utbrändheten ökar. Mental styrka är i dagens samhälle viktigare än någonsin. Kan detta tränas? Absolut!

Den mentala träningen utvecklades av Lars-Eric Uneståhl på 60-70 på Uppsala Universitet. Tekniken har använts av miljoner världen över och är baserad på forskning. De som går igenom 4-6 månader av mental träning fungerar och mår bättre. Man tränar upp sin självbild, jobbar med målbilder och attityder för att kunna hantera livets upp och ner på ett bättre sätt.

Coaching och mental träning är den perfekta kombinationen!

Med coaching jobbar jag individuellt med dig och tittar på just dina utmaningar, visioner och mål. Vi arbetar fram en handlingsplan och jag följer upp med dig så att det verkligen blir gjort. Kraftfullt!

Den mentala träningen görs av dig hemma på soffan. Vi lägger upp träningsprogram som du lyssnar på mellan våra coachingsamtal. Ca 15-20 minuter per dag. Den mentala träningen smyger sig på och utvecklar din självkänsla, självförtroende och din förmåga att hantera arbetet och livet på ett bättre sätt.

Läs mer på https://strategictechcoaching.com/mental-traning/

Oskar Andermo

Tid: –
Plats: –
Föreläsare: Oskar Andermo
Längd: –
Pris: –

Gillade du detta? Dela vidare: