Webbutbildningar.se

Patrik Reman

Tillitsbaserat ledarskap i praktiken – så fungerar det

april 11, 2023 Av Skyhook

Välkommen till ett inspirerande webbinarium som leds av Patrik Reman, nätverksledare för HR-Chef Kommun.

Vi tror att ett ledarskap som bygger på tillit är avgörande för att skapa engagerade, motiverade och framgångsrika team i dagens arbetsmiljö. I en tid där arbetslivet blir allt mer komplext och globalt sammanflätat, spelar tillitsbaserat ledarskap en central roll för att skapa en kultur där medarbetare känner sig trygga, värderade och delaktiga i organisationens vision och mål.

Ett ledarskap som grundar sig i tillit innebär att ledare visar förtroende för sina medarbetare genom att delegera ansvar, uppmuntra självständigt tänkande och stödja personlig utveckling. Detta skapar en miljö där medarbetare känner sig involverade och motiverade att bidra med sina bästa idéer och färdigheter, vilket i sin tur leder till ökad produktivitet, innovation och arbetsglädje.

Information

Tid: 1 september, 2023, kl 8.30-9.00
Plats: Teams
Pris: Kostnadsfritt
Föreläsare: Patrik Reman
Arrangör: KompetensNätverk, kompetensnatverk.com


Om föreläsaren

Patrik Reman har jobbat de senaste åren helt efter denna ledarskapsmodell och har fått kvitto på att det fungerar genom att ha blivit nominerad till ett stort antal chefs- och ledarutmärkelser:

  • Årets chef 2023 i Tidningen ChefÅrets chef i Gävle kommun 2022
  • Årets nyskapande chef som ges ut av Tidningen Offentliga affärer 2023
  • Årets ledare på Framtidsgalan 2023.
  • Även Patriks verksamhet Kompetensförsörjningsenheten blev nominerad som årets arbetsplats 2022 i Gävle kommun och som årets team i framtidsgalan 2023.

Om Kompetensnätverk

Kompetensnätverk driver idag ett flertal olika nätverk för personer verksamma inom HR, Utbildning och Hälsa. Vi är därmed en av de största aktörerna på denna marknad. Vi vill genom våra nätverk förstärka och utveckla medlemmarna i sitt vardagliga arbete, bidra till att de hittar synergier som kan skapa mer effektiva processer och sätt att arbeta.
Mer om oss


Gillade du detta? Dela vidare: